Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elvan dua etti

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen Kalkınma Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Terzi Baba ve Piri Sami Hazretleri’nin Türbelerini ziyaret ederek, dua etti.

Çeşitli temas ve ziyaretlerde

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan ziyareti kapsamında ilk olarak Erzincan Valiliğini ziyaret ede Elvan, gerçekleştirilen ziyarette Valilik Şeref Defterini imzaladı.  Kalkınma Eski Bakanı  Lütfi Elvan, Valilik makamında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu ile bir süre görüştü. Yapılan görüşmede Vali Ali Arslantaş, Kalkınma Eski Bakanı Sayın Lütfi Elvan’ı, Erzincan’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Elvan,  Terzi Baba ve Piri Sami Hazretleri’nin Türbelerini ziyaret ederek, dua etti. Ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki heyet, Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan’ı, Erzincan’ın kesintisiz 15 kilometre kayak yapma alanına sahip Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi ile tanıştırdı.

Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezine yönelik Lütfi Elvan’a bilgi veren Erzincan Sayın Ali Arslantaş, gece aydınlatmalarıyla kayak tutkunlarının kayak merkezinde daha uzun süre kayak yapılabilme imkânı bulduğunu bu kapsamda Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’nin bu alandaki cazibesiyle çok sayıda turisti ağırladığını ve meraklılarına eşsiz bir kayak keyfi sunmasının yanı sıra birçok müsabakaya da ev sahipliği yaptığını aktardı.

Daha sonra esnaf ziyareti yapan Elvan, alışverişe gelen Erzincanlılarla da sohbet etti. Vatandaşlarla olan görüşmesinde çocuklara yakın ilgi Lütfi Elvan, kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen Erzincanlıların bu talebini geri çevirmedi.