Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeğe plaket

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmalarına katkıda bulunduğundan dolayı ZDG Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Demirbaş’a teşekkür plaketi verildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünün

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı istatistiklerine göre, Erzincan’da 2018 yılında polis bölgesinde kişilere karşı ve mal varlığına karşı işlenen olayın aydınlatma oranındaki başarısıyla Türkiye birinciliği olan Erzincan Emniyetine yaptığı tanıtım filmi ile katkı sunan Zeki Demirbaş’a Emniyet Müdürü Bülent Şensoy tarafından teşekkür plaketi verildi. 
Erzincan’da son yıllarda yaptığı birbirinden güzel tanıtım filmleri ile adından söz ettiren Tv yapımcısı, Sunucu ve  Prodüksiyon hizmeti sunan Zeki Demirbaş’a Erzincan Emniyetine sunduğunu desteklerden dolayı Erzincan Emniyet Müdürü Bülent Şensoy tarafından teşekkür plaketi verildi.  Televizyon ve prodüksiyon dünyasına 35 yılımı vermenin mutluluğu böyle güzel bir plaketle taçlandırdığını ifade eden  Demirbaş, başarılı çalışmalar yürüten Erzincan Emniyetinin her birine teşekkür ediyorum dedi.  Düzenlenen plaket töreninde Asayiş Şube Müdürü Sn. Alper Yüksel ve Alperen Demirbaş’ta hazır bulundu.