Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ergan dağındaki ardıç göl buz tuttu

Erzincan’da hava sıcaklıklarının gece eksi 5 derecelere düşmesi dolayısıyla Ergan Dağı Kayak Merkezinde bulunan ardıç göl buz tutarak harika bir görüntü oluşturdu


Erzincan’da hava sıcaklıklarının gece

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan’da kar yağışı olmamasına rağmen hava sıcaklıklarının gece eksi 5 derecelere düşmesi dolayısıyla Ergan Dağı Kayak Merkezinde bulunan göl buz tuttu. Ergan Dağı Kayak merkezine gelen vatandaşlar buz tutan gölün manzarasının çok güzel olduğunu belirterek sadece kayak yapmak için değil manzarayı görmek için bile Ergan Dağına gelebileceklerini söylediler.

Kahramanmaraş’tan Erzincan’a ziyarete gelen Mustafa Pehlivan, bu ziyaretimiz esnasında Ergan Dağını ziyaret ettik. Ergan dağını tüm Türkiye’de ve dünyada yaşayan insanların görmesini istiyorum. Buranın en büyük özelliklerinden bir tanesi de bu mevsimde dağda çok fazla kar olmamasına rağmen gölün buz tutması. Harika bir görüntü oluşturmuş. Daha önce televizyon programlarında izlediğim Ergan dağı ile gördüğüm Ergan dağı arasında çok büyük farklar var. Bu güzel görüntüyü, bu güzellikleri tüm insanların görmesini istiyorum”dedi.