Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Gönüllü Gençlerden Askıda Kırtasiye Yardım Kampanyası

Erzincan Gönüllü Gençler Ekibi bu sene de yüzlerce minik çocuğun gönlünde taht kuracak

Erzincan Gönüllü Gençler Ekibi

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2012 yılından bu yana yürüttüğü dayanışma ve yardımlaşma faaliyetleri ile tüm çevrelerin takdirini kazanıyor. Dernek tarafından ihtiyaçlı öğrenciler için askıda kırtasiye yardım kampanyası başlatıldı.

Değerlerin unutulmaya yüz tutulduğu bu günlerde özellikle yardımlaşma değerinin gençler aracılığıyla toplumun her katmanına yayılmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni eğitim yılının başlamasına az bir süre kala daha ihtiyaçlı öğrenciler için askıda kırtasiye yardım kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde yüzlerce öğrenciye okul çantasından kırtasiye malzemesine kadar birçok yardım malzemesi hediye edilecek.

Erzincan’da yardıma muhtaç aileleri, yoksulları, kimsesizleri ve engellileri tespit ederek hayırseverlerden aldıkları destekler ile yardım eden Erzincan Gönüllü Gençler Ekibi bu sene de yüzlerce minik çocuğun gönlünde taht kuracak. Askıda Kırtasiye Yardımı Kampanyası dahilinde belirlenecek kırtasiye mağazasından alış veriş yapan vatandaşlar ihtiyaç sahibi öğrenciler için alacakları kırtasiye malzemelerini mağazada bırakacak. Dernek yetkilileri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrenciler de bu mağazalardan gelip ihtiyaçlarını karşılayacaklar.