Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Milletvekilleri: Canla başla çalışıyoruz.

Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Hatay Reyhanlı ve Hatay Samandağ ilçesinde depremden etkilenen bölgelere görevlendirildiler. Milletvekilleri “depremin yaralarını sarmak için Devlet Millet elele tüm gücümüzle çalışıyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun” dediler

Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman

Asrın Felaketi olarak değerlendirilen 6.02.2023 tarihinde meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetinde ki depremler sonrasında afet bölgesinde İlk gün itibariyle grubumuzun tüm vekilleri deprem yaşanan on İl’e görevlendirildi.

Erzincan Milletvekilleri ise Hatay Reyhanlı ve Hatay Samandağ ilçesinde Hatay Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi ile Görevlendirildiğimiz ilçenin Kaymakamı Belediye Başkanı İlçe emniyet Müdürü ile kriz Merkezimizi kurarak ve ileçe’de ki durumu değerlendirdik ve acil ihtiyaçlar noktasında çalışmalarımıza başladık. Hatay/Antakya koordinasyon merkezinde temaslarda bulunarak çalışmalarımıza Samandağ, Kumlu,Yayladağ, Altınözü ilçelerinde incelemeler ile devam ettik.

Deprem bölgemizin OHAL bölgesi ilan edilmesi için perşembe günü Milletvekillerimiz ile TBMM de toplandık ve deprem bölgesi 3 ay süreyle Ohal kararını çıkardık ve Deprem bölgesine geri dönerek çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz.

Depremin yaralarını sarmak için Devlet Millet elele tüm gücümüzle çalışıyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun

Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır Deprem bölgesinde ki vatandaşlarımızı en iyi biz anlarız diyen Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, “Depremi yaşayan bir şehrin evlatları olarak afet bölgesinde ki vatandaşlarımızı en iyi biz anlarız. Devletimiz depremin yaralarını sarmak için tüm imkanları seferber etti. Depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için tüm Türkiye tek yürek oldu. Deprem felaketinin yaralarını en kısa sürede hep birlikte saracağız. Deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dediler.