Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Amatör Heyecan Başladı

Otlukbeli ilçe stadında oynanan sezonun açılış karşılaşması öncesi kurban kesimi yapıldı.

Otlukbeli ilçe stadında oynanan

2023-2024 Erzincan 1.  Amatör Lig Medain Öztürk sezonu hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Otlukbeli ilçe stadında oynanan sezonun açılış karşılaşması öncesi kurban kesimi yapıldı.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan,  hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladığını belirterek, “İnşallah şehrimiz adına başarılarla dolu bir sezon yaşarız.” dedi.

Erzincan’da tek grup ve deplasmanlı oynanacak olan 1.  Amatör Ligde 11 takım mücadele ediyor. Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan,  Erzincan 1.  Amatör Lig 2023-2024 sezonunun ismini geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Otlukbeli Belediyespor eski yöneticisi Medain Öztürk’ün ismini verdiklerini ifade ederek, sezona ismini verdiğimiz Medain Öztürk’ün ilçesi olan Otlukbeli’nde maç öncesi kurban kesimi yapıldı ve Rahmeti Rahmana  uğurladığımız Medain Öztürk’ün kabrini ziyaret edip ailesi tarafından hayır yemeği verildiğini ifade eden Başkan Turan, “Bu sene de hem BAL liginde hem de yerel Amatör ligde birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynanacak, Buradan tüm kulüplerimize, yöneticilerimize, sporcularımıza başarılar dilemek istiyorum. İnşallah kazasız, belasız bir sezon olur. Şehrimiz adına başarılarla dolu bir sezon yaşarız.” diye konuştu.

İlk hafta oynanan karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı.

Yeşil Refahiyespor          3 – 4       Üzümlü Belediyespor   

Tercan 17 Şubatspor      3 – 0       Çayırlı Belediyespor      

24 Sağlıkspor     8 – 0       Mollaköy Belediyespor

Otlukbeli Gençlikspor    0 – 3       Erzincan Gençlerbirliği  

Kemahspor        4 – 0       Erzincan Vefaspor

Öte yandan Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Erzincan’ı temsil eden Erzincan Ulalarspor sezonun ilk maçına deplasmanda Kayseri  Develigücü SK ile 1-1 berabere kaldı.