Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'ın nüfus müdürü değişti

Erzincan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü değişti. Erzincan İl Müdürü Sevgül Zengin Kahramanmaraş İl Müdürlülüğüne atanırken Erzincan’a ise Edirne İl Müdürü Fatma Akyol atandı.

Erzincan İl Nüfus ve

Haber: İbrahim Gürler 

İç işleri Bakanlığına bağlı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından son yayınlanan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürler kararnamesine göre 41 İlin İl Nüfus ve vatandaşlık Müdürünün ataması gerçekleştirildi. Bu kapsamda Erzincan’da başarılı hizmetler yürüten Erzincan İl Müdürü Sevgül Zengin Kahramanmaraş İl Müdürlülüğüne atanırken Erzincan’a ise Edirne İl Müdürü Fatma Akyol atandı.

FATMA AKYOL KİMDİR?

Göreve 1985 yılında Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nde Tescil Memuru olarak başlayan Akyol, daha sonra sırsıyla Burdur Altınyayla ile Burdur Gölhisar İlçe Nüfus Müdürlüklerinde müdür olarak görev yaptı. Görevinde yükselen Akyol, Burdur Gölhisar’dan sonra da Iğdır ve Kastamonu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak hizmet verdi. Akyol bu atamanın ardından Edirne İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarihinde ilk kadın il müdürü oldu. Son yayınlanan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürler kararnamesiyle Erzincan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine atanan Akyol evli ve üç çocuk annesi. Müdür Akyol, önümüdeki günlerde yeni görev yerine başlacak.