Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Badmintonculardan Ankara’da Büyük Başarı

Erzincanlı Badmintoncular Ankara’da Gençler Türkiye 2.cisi Oldular

Erzincanlı Badmintoncular Ankara’da Gençler

Ankara’da 15-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde yapılan U19 Yaş Altı Gençler Türkiye Badminton Şampiyonası final müsabakaları ile sona erdi.

Erzincan’ı temsilen giden sporcular yaptıkları başarılı maçlarla büyük şehirlerin kulüplerini de geride bırakarak Türkiye 2.cisi olmayı başardılar. Ferdi olarak ta 5 madalya kazanan sporcular Erzincan’ın Badminton branşında bir marka olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Şampiyonada madalya alan sporcular şu şekilde: Tek Bayanlar Aleyna Korkut Türkiye 2.cisi,Çift Bayanlar Sudanaz Acun Türkiye 2.cisi ,Karışık Çiftler: Nisanur Çimen-Gökay Göl Türkiye ikincisi Yine bu branşta yarışan Eilf İkra Özyiğit Türkiye 3.cüsü oldular.

Şampiyonayla ilgili bilgi veren Antrenörler Murad Sönmez ve Uğur Erçetin: “Biz her gittiğimiz şampiyonaya çok iyi hazırlanmaya çalışıp Erzincanımızı en iyi şekilde temsil etme çabasıyla hareket ediyoruz. Ankara’da yapılan bu şampiyonada Erzincan Türk Telekom Spor Kulübümüz Türkiye 2.cisi olmuştur. Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde ve Kulüplerimiz olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulüplerinin destekleriyle yürüttüğümüz çalışmalarımızın hedefi Erzincan’da çocuklarımızı bu branşta en iyi şekilde yetiştirip Türk Milli takımımıza Erzincan’dan yeni madalyalar kazandıracak sporcular yetiştirmektir. Şükürler olsun ki bunu da yaptığımıza inanıyoruz.”