Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esence Yedigöller Dağcılık Şenliği

Esence Yedigöller Dağcılık Şenliği’nin 25.’si düzenlendi

Esence Yedigöller Dağcılık Şenliği’nin

Esence Yedigöller Dağcılık Şenliği’nin 25.’si düzenlendi. Etkinliğe katılan yaklaşık 210 dağcı şenliğin keyfini çıkardı. 3 bin metre yükseklikte düzenlenen şenliğe çeşitli illerden gelen dağcılar ve davetliler katıldı.

 

Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü (EDKİK) tarafından düzenlenen şenliğin ikinci gününde etkinliğe katılan dağcılar, sabahın erken saatlerinde zirveye ulaşmak için yola çıktı. Zirve için yola çıkan dağcılar burada gördükleri doğal göllere ve şelalelere hayranlıklarını gizleyemediler.

 

EDKİK Başkanı Yılmaz Ünal, geleneksel olarak 25.’si düzenlenen Esence Yedigöller Dağcılık Şenliğinin en yüksek rakımlı dağcılık şenliği olduğunu belirterek, “25. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Şenliği 11-13 Ağustos tarihleri arasında, 15 il, 210 katılımcı ile başarılı bir şekilde tamamlandı. Zirve yolculuğunda 50 katılımcı ile 3550 metre Esence Yedigöller zirveye başarılı bir şekilde ulaşılmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılı, 30 Ağustos Zafer Bayramımız 101. yılı, EDKİK Spor Kulübümüzün 50. yılını zirvede kutladık. Şenliğimizin sponsorluğunu yapan Tunay Gıda’ya, Çayırlı Kaymakamlığına, İl ve ilçe Jandarma komutanlığına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze her şenliğimiz de bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan konuklarımıza, sıcak ikramları ile başta Yücel Özarslan olmak üzere Özarslan ailesine, katılımcılara EDKİK yönetim kuruluna ve sporcularına teşekkür ederiz.” dedi.