Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleneksel Türk Okçuluk İl Birinciliği Müsabakaları Düzenlendi

Erzincan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi

Erzincan’da 29 Ekim Cumhuriyet

Erzincan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi. Küçükler ve Gençler kategorisinde Erzincan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen yarışmalara 100 sporcu katılım sağladı. Yapılan yarışmada sporcular hünerlerini sergileyerek puan toplamak için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Derece elde eden sporculara madalya ve hediyeleri düzenlenen törenle verildi.

Düzenlenen yarışma hakkında bilgi veren Geleneksel Türk Okçuluğu Eğitmeni Fatih Gülnahar “ 29 Ekim Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunu kutladığımız önemli bir gündür. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakalarını gerçekleştirdik. Erzincan Gençlik Merkezinde Küçükler ve Gençler kategorisinde yapılan yarışmalara 100 sporcu katılım sağladı. Müsabakalara katılım sağlayan gençlerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.