Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Harita ve Kadastro Mühendisleri bir araya geldi

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Erzurum Bölge Başkanı Bülent Yıldırım’ın HKMO Erzincan İl Temsilciliği yönetimi ve Erzincan’da görev yapan Harita ve Kadastro Mühendisleri ile bir araya geldi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri

Gerçekleşen toplantıda Erzincan için yapılacak her çalışmada meslektaşlarımızla beraberiz ortak akılla alınacak kararları birlikte değerlendirerek vatanımız, milletimiz meslektaşlarımız ve Erzincan’ımız için en doğru işleri yapmayı hedefliyoruz diyen Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Erzurum Bölge Başkanı Bülent Yıldırım, inşallah bugün ortak akılla Erzincan’ımız ve meslektaşlarımız için almış olduğumuz kararların hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

Toplantıda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın çalışmalarına da değinen Yıldırım, mesleki sorunların çözümünün yanı sıra, kentsel sorunların çözümü için de yoğun mesai harcadıklarına vurgu yaptı. Kentteki tüm sivil toplum kuruluşları ile iletişim ve etkileşim halinde olduklarını kaydeden Yıldırım, bu bağlamda oda olarak bağlı bölge şehirlerinin gelişimi, değişimi ve dönüşümü adına görevlerini en iyi ve titiz bir şekilde yerine getirmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Harita Mühendisleri Odası yönetim kurulunun çalışma programı doğrultusunda “Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize ve ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. diye konuştu