Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedefsiz Erzincanspor galip gelmek istiyor

Anagold 24 Erzincanspor’da Ci Group Buca maçı hazırlıklarını Atletizm sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sezona hiçbir hedef koymadan başlayan Kırmzı siyahlı takım taktik ağırlıklı geçen çalışmada Cumartesi oynanacak olan karşılaşmada galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Anagold 24 Erzincanspor’da Ci

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Anagold 24 Erzincasnpor,hafta sonu oynayacağı Ci Group Buca maçı hazırlıklarına Tartan Atletizim Pistinde devam etti.  Yeni sezonda başarısız bir grafikle başlayan AnaGold 24Erzincanspor  oynadığı 3 maçta  topladığı 2 puan ile ligde 13. Sırada yer aldı.   Konuk takım Ci Group Buca aldığı 7 puan ile ligde 4. Sırada yer alıyor.

Anagold 24 Erzincasnpor Sportif Direktörü Ümit Öztekin, bu hafta camiamıza 3 puan kazandırmak isteriklerini belirterek konuşmasında şunlara değindi; “ geçen hafta Silivrispor beraberliğinin ardından bu maç bizim için daha önemli. Bu hafta beklenen 3 puanı şehrimize kazandırmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. 2 sakat futbolcumuz bulunuyor maç günü durumları daha bir netlik kazanacak. İhtiyacımız olan 3 puanı bu hafta alarak taraftarımızı da mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu..

RAKİBİN KOZU GÖKHAN ERDÖL

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilk  3 maçta 7  puan toplayan  Ci Group Buca’da golcü Gökhan Erdöl sezona fırtına gibi başladı.

Ligin ilk haftasında Yeni Buca Stadı’nda 4-2 kazanılan Çankaya FK maçında 3 gol birden atan Gökhan, Nazilli Belediyespor müsabakasında da oyuna sonradan girmesine rağmen ağları sarstı. Şile Yıldız  maçında son dakikada attığı golle rakibine üstünlük sağlayan Ci Group Buca,  4 resmi maçta 5 kez fileleri havalandıran 32 yaşındaki oyuncu, şimdiden sarı-lacivertlilerin en önemli kozları arasına girdi. Gökhan,  Anagold 24 Erzincanspor maçında Fırtına’nın en büyük kozu olacak.