Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi

Erzincan’da da 12’inci Huzur Operasyonu gerçekleştirildi

Erzincan’da da 12’inci Huzur

Haber: Fatih Gülnahar

Ülke genelinde olduğu gibi Erzincan’da da 12’inci Huzur Operasyonu gerçekleştirildi. Doğu sınırlarından batı sınırlarına kadar kaçak göç ile mücadele eden Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik ekipleri, ülke genelinde 2023 yılının on ikinci “Huzur” operasyonunu gerçekleştirdi. Erzincan Emniyet Müdürlüğüne düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı ile etkin mücadele edilebilmesi amacıyla 23 ekip ve 64 personelin katılımı ile yabancı uyruklu şahısların kalabileceği metruk yerler, yoğunlukla ikamet ettikleri bölgeler, umuma açık eğlence mekanları, tır garajları, terminaller, toplu taşıma durak ve istasyonlarında uygulama gerçekleştirildi.
 

Gerçekleştirilen uygulamada, 1159 Türk Vatandaşı, 96 yabancı uyruklu şahıs sorgulanarak 287 araç, 53 umuma açık iş yeri, 12 metruk bina, 5 terminal ve 20 park-bahçe kontrol edildi.
Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: ‘terör ve narkotik olayları olmak üzere düzensiz göç ile mücadeleye yönelik çalışmalarımıza taviz vermeden sürdürmeye devam edeceğiz’ denildi.