Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Duman Kur'an Kursu Hizmete Açıldı

İbrahim Duman Kur'an Kursu Dualarla Hizmete Açıldı

İbrahim Duman Kur'an Kursu

Merhum İbrahim Duman’ın eşi ve çocuklarının kendisi adına yaptırmış oldukları İbrahim Duman Kur’an Kursu İl Müftüsü Muharrem Gül’ün dualarıyla hizmete açıldı.

Düzenlenen Açılış Programına Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve katılan diğer protokol üyeleri sırasıyla birer konuşma yaparak yapılan hayri hizmetlerin önemine vurgu yaptılar ve hayırsever iş insanlarına, her türlü hayırlı faaliyetlerde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen şehrin insanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ederek, “İbrahim Duman Kur’an Kursu’muz, Erzincan’ımıza Hayırlı Olsun” dileklerini ifade ettiler.

Açılış programında Bilal-i Habeşi 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinden bir öğrenci Kur’an-ı Kerim tilavet etti. Pir-i Sami 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileriyle, Aydınlıkevler Kur’an kursu 4-6 yaş öğrencileri ilahiler seslendirdiler. Hafız Mehmet Aydın 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencisi “Bayrak” şiirini okudu. Ardından İbrahim Duman adına bir plaket, hat işlemeli bir tablo ve teşekkür belgesi törene katılan ailesine takdim edildi. Çeşitli ikramlarla açılış sona erdi.