Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarma Teşkilatı 184 Yaşında

Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Vali Mehmet Makas, Erzincan İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş

Jandarma Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Vali Mehmet Makas, Erzincan İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından karşılanan Vali Makas, Şeref Defteri’ni imzalayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ile görüşen Vali Mehmet Makas, Jandarma Teşkilatı’nın 184’üncü kuruluş yıl dönümünün hayırlı olmasını dileyerek, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yapan, devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımızın bu özel gününü gururla kutluyoruz. Şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Gece gündüz demeden özverili bir şekilde görev yapan tüm jandarma personelimize ve onların değerli ailelerine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.