Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemah’a hizmet yolunda Hüsamettin Şanal yeniden sahnede

Kemah Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Hüsamettin Şanal, gazetecilerle bir araya gelerek Kemah ilçesi için yapılması planlanan projeleri paylaştı.

Kemah Belediye Başkanlığına aday

Erzincan-Kemah Belediye Başkanlığı görevlerini 2009-2014 yılları arasında üstlenen ve şu an Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Baş Müşavir olarak görev yapan Hüsamettin Şanal, gazetecilerle bir araya gelerek Kemah ilçesi için yapılması planlanan projeleri paylaştı.

Kemah Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Şanal, yeni dönemde Kemah’ta hizmet etmek istediğini belirterek, şunları dile getirdi: “Bir Belediye Başkanı için imar planını uygulamak, şehrin altını üstüne getirmek çok zordur. Ancak şehrin gerçekleriyle yüzleşmek ve gelişim için bu tür adımlar atılmalıdır.”

Kemah’ı tarih, kültür, turizm ve tarım açısından zengin bir müze gibi gördüğünü ifade eden Şanal, “Kemah’ı şehirle buluşturarak, ziyaretçilerin hafta içi ve hafta sonu sıklıkla ziyaret ettiği bir yer haline getirmeyi planlıyoruz. Kemah, Erzincan’ın dinlenme merkezi olacak.” dedi.

Kemah’a özellikle hafta içi ve hafta sonu tatilleri için bungalov evler inşa edileceğini açıklayan Şanal, gençlerden kültür elçileri oluşturarak bölgenin potansiyelini arttırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ayrıca, Erzincan’dan Kemah’a yapılacak ücretsiz taşımacılık hizmetiyle ziyaretçi çekmeyi planladıklarını belirten Şanal, tarımla ilgili projelerle asgari ücretin Kemah’ta kazanılmasını hedeflediklerini söyledi.

Şanal, Kemah’ta konut sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek, doğal güzellikleri ve tarihi mekanları turizme açmayı planladıklarını dile getirdi. Ayrıca, bölgedeki doğal güzelliklerden bahsederek, Gavur Kızı Çardağı’nda bulunan cildi güzelleştiren çamurun ve Murat Boynu Köyü’ndeki peribacalarının önemine dikkat çekti.

Son olarak, Kemah’la ilgili yapılacak işlerin çok olduğunu vurgulayan Şanal, “Bu doğrultuda kendimize güveniyor ve yola çıkıyoruz.” dedi.