Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitabını Alda Gel

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sosyal Birliktelik Kulübü tarafından ‘Kitabını Alda Gel’ kampanyası adı altında, hafta sonu gerçekleşen Erzincanlı Türküler Albüm Konserine katılanlar tarafından köy okullarına kitap bağışında bulunuldu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Merkez Spor Salonunda düzenlenen konsere katılanlar hem türkü dinledi hem de köy okullarına kitap bağışladı. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sosyal Birliktelik Kulübü tarafından yapılan proje ile köy okullarına yardım amaçlı gönüllüler tarafından kitap toplandı. Öğrencilerin başlattığı ‘Kitabını Alda Gel’ projesi ile konsere gelecek olan vatandaşlardan kitap getirerek köy okullarındaki kütüphanelere kitap bağışlamaları çağrısında bulunuldu.
 Konsere gelerek kitap bağışında bunan Ahmet Keleş , ‘’Kitaplarımızı köy okullarında okuyan arkadaşlarımız için kütüphane yapılacakmış, bizde onlarda destek amaçlı getirdik kitaplarımızı. Bu etkileşimi, iletişimi kuran arkadaşlarımıza, projeyi yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.  Gerçekten ihtiyaçları vardı. Bizde onlara yardım amaçlı kitaplarımızı getirdik.’’ Şeklinde konuştu. 
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sosyal Birliktelik Kulüp Başkanı Bayram Kızıltaş, ‘’Projemizin adı ‘Kitabını Alda Gel Konsere’. Konserde topladığımız kitapları Köy okullarında kütüphane kuruyoruz. Kurduğumuz kütüphanelerde öğrenci kardeşlerimiz bilinçleniyor ve daha iyi nitelikli bir nesil yetiştiriyoruz bu kampanyayla. Bize bu kampanyada destek veren herkese çok teşekkür ederiz.’’ dedi.