Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lütfü Yakut Üzümlülerden Destek İstedi

Lütfü Yakut, “Üretken belediyecilik, birlikte yönetim anlayışı ile güzel ilçemiz Üzümlü için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk, Üzümlü’lü hemşehrilerimizin önce dualarını sonrada desteklerini bekliyorum” dedi.

Lütfü Yakut, “Üretken belediyecilik,

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Üzümlü Belediye Başkan adayı olan Lütfü Yakut, “Üretken belediyecilik, birlikte yönetim anlayışı ile güzel ilçemiz Üzümlü için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk, Üzümlü’lü hemşehrilerimizin önce dualarını sonrada desteklerini bekliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Üzümlü Belediye Başkan adayı Lütfü Yakut, adaylık süreci ile ilgili bir açıklama yaptı. Yakut, açıklamasında şu ifadelere verdi; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Olurlarıyla 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Üzümlü Belediye Başkan adaylığımız kesinleşmiştir.

 Bu vesileyle Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendiye Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beyefendiye Partimizin Yetkili Kurullarına MHP Erzincan İl Başkanlığımıza Üzümlü İlçe Başkanlığımıza dua ve destekleri ile hep yanımızda olan dava arkadaşlarımıza ve çok kıymetli Üzümlü’lü Hemşehrilerimize çok teşekkür ediyor adaylığımızın hem Üzümlü’ müze hem de teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

ÖNCE DUA SONRA DESTEK BEKLİYORUM

Üretken belediyecilik, birlikte yönetim anlayışı ile güzel ilçemiz Üzümlü için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyup kendi dinamiklerini harekete geçiren ortak akıl ile  karar alan bir belediyecilik anlayışını ortaya koyarak burada doğmuş burada doymuş burada yaşamış ömrü vefa ettiği sürece de burada yaşayacak bir kardeşiniz olarak bugün huzurunuza çıktım tüm Üzümlü’lü Hemşehrilerimizin önce dualarını sonrada Desteklerini bekliyor saygılar sunuyorum iyi ki varsınız” diye açıklamada bulundu.