Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP KAÇEP Başkanı Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül Oldu

MHP KAÇEP Başkanı Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül; “Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik bulunur”

MHP KAÇEP Başkanı Av.

MHP KAÇEP Başkanı Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül; “Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik bulunur”

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığına atanan Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül düzenlediği basın açıklamasında; “Üstleneceğimiz her görevde sorumluluklarımızı yerine getirerek, büyük çaba ve başarılara imza atacağız” dedi.

Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Öncelikle bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sn. Serpil Ayaz hanımefendiye ve kıymetli ekibine teşekkür ederim. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri bütün görevlerde kadınlarımız takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getirmektedirler. Kadınlarımız bilimden sanata, edebiyattan spora, çalışma hayatından siyasete kadar yaşamımızın her alanında büyük başarılara imza atmışlardır.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde dediği gibi, “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.”

Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik bulunur. Kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için üzerine düşen çok önemli görevleri ve rolleri olduğu ortadadır.

Bizlere verilen bu önemli görevin sorumluğu ve bilinci  içersinde, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanlığı olarak çalışmalarımızı en üst seviyede sürdürerek vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Engelli Kardeşlerimizin beklenti ve ihtiyaçlarının neler olduğunu biliyoruz. Bunlara çözüm aramak siyasetçilerin olduğu gibi toplumumuzun da ortak sorumlulukları arasında yer almaktadır. Toplumsal farkındalığı arttırarak Engelli kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve bireylerin toplumsal yaşama en üst düzeyde katılımlarını sağlamak için ilimizdeki çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Gazilerimiz ve Şehitlerimiz, milletimizin dimdik ayakta durmasını sağlayan güçlerdir. Vefanın, sadakatin ve millet sevgisinin temsilcileri olan bu vatandaşlarımızın haklarını ödeyemeyiz. Vatan uğruna görevlerini yaparken canlarını, uzuvlarını vatan ve milletimiz için feda eden bu kahramanlarımızın el üstünde tutulması, minnet duygularımızla takdir edilip değer verilmesi hepimizin sorumlulukları arasında yer almaktadır.

Bölgemizde ve Dünyada yaşanan savaşları büyük bir üzüntü ile takip etmekteyiz. Katil Devlet olan İsrail’in, Filistin’e uyguladığı kirli savaşı en derin duygularımla lanetliyorum. En son Gazze’de hastane bombalanmasında hayatlarını kaybeden yüzlerce sivilin, kadın çocuk gözetmeksizin vahşice katledilmeleri insanlık suçudur. İsrail Devleti elbette ki bu katliamlarının bedelini ödeyecektir. Bu katliamlarda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Sözlerime son verirken, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin önderliğinde Ülkemizin gelişmesinde, birlik beraberlik ve bekasında, partimizin genelde ve yerelde gerçekleştirdiği takdire şayan olan çalışmalara destek vererek,  Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanlığı (KAÇEP) olarak, İlimizde üstleneceğimiz her görevde sorumluluklarımızı yerine getirerek, büyük çaba ve başarılara imza atacağız” dedi.