Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de aday adaylığı süreci başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, aday adaylığı başvurularının 14 Mart'ta başlayacağını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

MHP İl Başkanı Salih Aksu, parti binasında yaptığı açıklamada MHP’de adaylığı sürecinin 14 Mart Salı günü başlayacağını 21 mart Salı günü saat 17,00’de sona ereceğini duyurdu.

Engelli aday adaylarından başvuru ücreti alınmayacağını söyleyen Aksu, diğer aday adaylarından ise 3 bin TL alınacağını açıkladı.

Aksu şunları söyledi: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin olurları ile Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız tarafından 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılacak aday adaylığı başvurularına dair esasları içeren genelgemiz yayınlanmıştır.

SEÇİME EN HAZIR PARTİ MHP’DİR

Cumhur İttifakının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı ile sonuçlanacağına inandığımız seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni eder, demokrasimiz ve aziz milletimizin temsiliyeti adına partimizde görev almak isteyen vatandaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim diyen İl Başkanı Salih Aksu, 14 Mayısta yapılacak olan seçimlere, 2021 Bölge Toplantıları, İl Programları, İlçe İlçe Anadolu Programları, Köy programları ve Komşum nasılsın programları ile Milliyetçi Hareket Partisi en hazır Partidir dedi.