Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman Bütçe Görüşmelerini Değerlendirdi

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi 2024 Yılı Merkezi Bütçe Görüşmelerini değerlendirdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Haber: Fatih Gülnahar

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi 2024 Yılı Merkezi Bütçe Görüşmelerini değerlendirdi.

Karaman, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin bütçesinin 2024 yılı için 1 Milyar 833 Milyon Türk Lirası olduğunu açıkladı.

Erzincan Milletvekili Karaman yaptığı açıklamada: “TBMM Genel Kurulu 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe görüşmeleri kapsamında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversite’mizin, 2023 Yılında 775  Milyon 794 Bin Türk Lirası olan bütçesi, 2024 yılı için, 1 Milyar 833 Milyon Türk Lirası olarak kabul edilmiştir.

Üniversitemizin kurulmasında ve büyümesinde büyük emeği olan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın himayelerinde, Anadolu’da bir Dünya Üniversitesi olma yolunda hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz.

 25 Bin 153 öğrenci, 653 İdari Personel, 1084 Akademik Personel ile eğitim öğretime devam eden Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesinde 4 Enstitü, 12 Fakülte, 3 Yüksekokul, 12 Meslek Yüksekokulu, 16 Araştırma Merkezi ve 12 Koordinatörlük bulunuyor.

Kurulduğu günden bu yana AK Parti Hükümetleri olarak Türkiye’yi 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz, Milletimizin ihtiyaçlarını biliyoruz ve bu bilinçle hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı planlıyoruz. 2024 Bütçesiyle yeni ekonomi programlarıyla, stratejik reformlarla, Türkiye her şeye rağmen sürdürülebilir ve istihdam odaklı daha da büyüyecek, güçlenecek ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde;Aşkla,  Azimle , İnançla Aziz Milletimizin de desteğiyle  Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyüşümüz devam ediyor İnşallah.

ÜRETİME, İHRACATA DAYALI BÜYÜMEMİZ DEVAM EDECEK

Bu bütçenin ülkemizin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını inanıyor, 2024 bütçesinin milletimizin bütçesi olduğunu ve yeni ekonomi programları elde edilen kazanımları koruyup iç ve dış dengeleri koruyarak kapsayıcı, sürdürülebilir reformlarla istihdam odaklı, üretime, ihracata dayalı büyümemiz devam edecek. Erzincan’ımıza, eğitim camiamıza ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.