Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman Yerel Seçim sürecini değerlendirdi

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine ilişkin süreci değerlendirerek, Erzincan’da seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında ortak adayla
girileceğini açıkladı.

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman

Milletvekili Süleyman Karaman, açıklamasında su sözlere yer verdi; Yaklaşık 2 aydır AK Parti kurmaylarımız ile çok yoğun görüşmeler gerçekleştirdik , bu toplantılarda AK Parti olarak seçime girme isteğimizi her toplantılarımızda dile getirdik.

Son olarak 28.12.2023 günü AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan 51 il temayülünde, aralarında Erzincan’ın da bulunduğu bölge illerin milletvekilleri, il başkanları ve il genel meclisi Başkanları ile aday adaylık süreci ele alınarak istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantı neticesinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur ittifakı çatısı altına, 2024 yerel seçimlerinde ittifak yapacağımız iller açıklanmıştır.

Karaman, Bu açıklama ile, ülkemiz genelinde 29 ilde Cumhur İttifakı çatısı altında ortak aday çıkarılması kararı kamu oyuna duyurulmuştur.

Karaman açıklamaya göre ; 24 ilde AK Parti, 5 ilde ise MHP adayı, Cumhur İttifakının ortak adayıdır.

Milliyetçi Hareket Partisinin bu ittifak çatısı altında aday çıkardığı il belediyeleri, Erzincan, Bartın, Kars, Kırklareli ve Osmaniye’dir.

Cumhur ittifakının Erzincan ilimizdeki il belediye başkanı adayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin göstereceği adayıdır.

Karaman, AK Parti teşkilatları olarak, Cumhur İttifakı kurulduğundan günümüze ve bu gün de ittifak ruhu ile bu seçimi, bu güne kadar ki en yüksek oy oranıyla kazanmak istediğimizi ve çalışmalarımız bu doğrultuda gerçekleştireceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ittifak kararı doğrultusunda bu kutlu yolda çalışmalarımız devam edecektir.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinin Türkiye’mize ve Erzincan’ımıza hayırlar getirmesini diliyor, hemşehrilerimize selam ve sevgilerimi sunuyorum.