Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oğuzhan Aydın’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Toplum Bilimleri Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim üyesi Eğitimci Yazar ve aynı zamanda Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektör Danışmanı Dr. Oğuzhan Aydın Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Toplum

Haber: İbrahim Gürler 

Uzun yıllardır akademik hayatta çok sayıda öğrenci yetiştiren Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Toplum Bilimleri Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Dr. Oğuzhan Aydın Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Barış Yalçınkaya ve Yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

EMEĞİNİZE, GAYRETİNİZE SAĞLIK

Genç yaşına rağmen Erzincan kamuoyunun yakından tanıyıp sevdiği Türkiye’nin bir çok ilinde ve aynı zamanda Türki Cumhuriyetleri’nde seminer ve konferanslar veren Eğitimci Yazar Dr. Oğuzhan Aydın burada yaptığı açıklamada    “Emeğinize, gayretinize sağlık. 7 gün 24 saat nihayetinde bir öz veriyle, gayretle bütün zorluklara rağmen arkadaşlarımız görev yapıyorlar.  Çok teşekkür ederiz. Gazetecilik hepinizin malumu olduğu üzere demokratik, hukuk devletinde olmazsa olmaz görevlerden biridir diyen Aydın, Vatandaşın doğru, tarafsız, objektif haberlere ulaşabilmesi ve ulaştırdığınız haberler ile kamuoyu oluşması açısından da yaptığınız görev çok önemli. Kamuoyunun oluşması aynı zamanda devlet ile birey arasındaki ilişkiyi de tesis eden, önemli bir unsur.  Vatandaşlarımıza vermiş olduğunuz bu tarafsız ve ilkeli yayınlardan dolayı teşekkür ediyorum.

 SİZLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Toplumu bilgilendirme, toplumun ufkunu açma ve toplumu yönlendirme konuları ile toplum ve devlet arasındaki ilişkilerin sağlıklı yürümesinde son derece hassas bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizde, sizleri yakından takip ediyoruz.Rabbim kazasız, belasız nice yıllar daha basınla hizmet etmeyi hepinize nasip etsin. Önemli bir görev icra ediyorsunuz, bu görev bizim için olmazsa olmaz görevlerden biridir. Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim’ dedi 

Erzincan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Barış Yalçınkaya ise basının önemli görevler ifa ettiğini belirterek Dr. Oğuzhan Aydın’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.