Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Bireylerin Mutluluklarına Ortak Oldular

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu il protokolü ile birlikte, programa katılarak, özel gereksinimli bireylerin mutluluklarına ortak oldular.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Bizlere; hayatımızda ki tüm ihtişamlara rağmen mutlu olamayan bizlere, aslında mutluluğun bazen uçan bir kelebeğin kanadında olduğunu ve bunu görüp tutabilmek için de ruhumuzda ki gerçek engelleri aşabilmek olduğunu öğreten engelsiz kalplere teşekkür ediyorum.” dedi.

Programda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki özel gereksinimli bireyler tarafından sergilenen Oratoryo Gösterisi, Tiyatro ve Skeç Gösterisi, Müzikal Gösteri, Koro Gösterisi, Halk Oyunları Gösterisi ve Yüzüncü Yıl Marşı izleyicilerden büyük alkış aldı.

Program sonunda yapılan plaket ve hediye takdiminin ardından Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleri, ‘Empati Parkuru’nu ziyaret ederek, gözleri bağlı şekilde ve tekerlekli sandalye ile parkurda ilerlemeye çalıştılar.