Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül'ün A takımına İki Erzincanlı

Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kurucular kurulu toplantısında, partinin genel sekreteri ile saymanı, genel başkan yardımcıları, kadın kolları ile gençlik kolları başkanları seçildi. Mustafa Sarıgül'ün lideri olduğu Türkiye Değişim Partisi'nin A takımına iki Erzincanlı isim girdi.

Türkiye Değişim Partisi Genel
İBRAHİM GÜRLER
TDP, ikinci toplantısını Genel Merkez binasından gerçekleştirdi. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de katıldığı toplantıda, Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Sekreter, Kadın ve Gençlik Kolları başkanı belirlendi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün A Takım kadrosunda 2 Erzincanlı isim yer aldı. TDP, ikinci toplantısını Genel Merkez binasından gerçekleştirdi. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de katıldığı toplantıda, Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Sekreter, Kadın ve Gençlik Kolları başkanı belirlendi. Erzincanlı olan Dönemin Başbakanı Yıldırım Akbulut ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun’un yakın çalışma arkadaşı olan Adnan Delikurt, TDP Genel Başkan Yardımcısı oldu. Diğer bir Erzincanlı isim ise ANAP kurucusu ve iş insanı Şaban Gürbüz, Sarıgül’ün lideri olduğu Türkiye Değişim Partisi’nin A takımına girdi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez’inde gerçekleştirilen kurucular kurulu toplantısında, partinin genel sekreteri ile saymanı, genel başkan yardımcıları, kadın kolları ile gençlik kolları başkanları seçilmesinin ardından bir açıklama yapan Genel Başkan Mustafa Sarıgül, bugün itibarıyla kurulların Ankara’daki “İktidara Hazırlık Merkezi”nde göreve başladığını söyledi.

Sarıgül, ocak ayı sonuna kadar yaklaşık 45’in üzerindeki il merkezlerinin açılışlarını tamamlamayı düşündüklerini ve şubatın 15’inde de Türkiye çapındaki örgütlenmelerinin tamamen biteceğini öngördüklerini ifade etti.
Partiye yoğun bir ilginin olduğunu aktaran ve bu ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Sarıgül, şunları kaydetti:
“Türkiye Değişim Partisi sağ el ile sol eli birleştiriyor. Biz sağın ve solun tekelinde asla değiliz. İstiyoruz ki yüreği insan sevgisiyle olan, yüreği barıştan yana olan, milli manevi duygulara saygı duyan, Atatürk ilkelerini savunan, inançlara saygılı, laiklikle bütünleştiğimiz, hudut ve bayrak birliği dediğimiz bütün yurttaşlarımıza Türkiye Değişim Parti’mizin kapıları açıktır. Süratli bir şekilde ilçe başkanlarımız göreve başlıyorlar, üye kayıt kampanyalarımız yoğun olarak devam edecek, bundan sonra ben de gece gündüz illerde ve ilçelerde olacağım.” Dedi.