Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tiyatro Oyunu Beğeni İle İzleniyor

Ormanda Bir Gün isimli Tiyatro Oyunu çocuklar tarafından beğeni ile izleniyor

Ormanda Bir Gün isimli

Ormanda Bir Gün isimli Tiyatro Oyunu çocuklar tarafından beğeni ile izleniyor.

Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Erzincan Belediyesi çocukları da unutmuyor. 5-9 yaş arası bütün çocuklar için ücretsiz olarak sahne alan “Ormanda Bir Gün” isimli çocuk oyunu çocukların beğenisi ve ilgisi ile izleniyor.

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve sanatsal faaliyetlerine devam etmekte olan Sahne Tiyatrosu, Erzincan’da 2024 yılının ilk tiyatro perdesini çocuklar için açtı.

8-9-10 Ocak 2024 tarihlerinde Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda 10 seansta sahnelenmekte olan “Ormanda Bir Gün” isimli tiyatro oyunu çocukların beğenisi ve ilgisiyle izlenmeye devam ediyor.

Çocuk oyununda; Bilinçsiz insanların, doğaya ve ormanlara vermiş olduğu zararlar fabl tiyatro formatında işlenerek çocuklara anlatılıyor. Tek perde olarak oynanan tiyatro oyunu, ücretsiz olarak, 5-9 yaş arası 2600 çocuğa sunuluyor.

Senaryo yazarlığını Sıla Yılmaz, Oyun Yönetmenliğini Emre Şenel ve Anıl Samancı’nın yaptığı, Sena Nur Gölşat, Mine Nur Conker, Meryem Yolcu, Gözde Alkan, Bilal Acay, Emre Şenel, Ayşe Betül Kudu Özbir ve Ali Deligöz’ün oynadığı, Funda Uuzn Öztürk ve Canan Acarbaş Akgün’ün seslendirdiği, Işık ve Ses Yönetmenliğini Burhan Çelik ve Genel Sanat Yönetmenliğini Ferruh Erkan’ın yaptığı çocuk oyununda; Bilinçsiz insanların, doğaya ve ormanlara vermiş olduğu zararlar fabl tiyatro formatında işlenerek çocuklara anlatılıyor.

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sahne Tiyatrosu çocuklar için hazırlandığı yeni oyun ve yetişkinler için hazırladığı 3 farklı tiyatro oyununu için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.