Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSYD’de Tongsir Güven Tazeledi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanlık ve divan üyeleri seçimlerini gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Oğuz Tonsgir, bir dönem daha güven tazeleyerek görev başına geldi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği

Türkiye’nin en önemli basın kuruluşları arasında yer alan ve Türkiye çapında 1700 üyesi, 11 şubesi, 60 il temsilciliği bulunan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), seçim heyecanı yaşadı.  Spor muhabirinden spor yazarına, foto muhabirinden televizyon programcısına, internet yazarından kameramanına kadar spor alanındaki basın meslek kollarında çok sayıda üyeye sahip olan başkanlık ve divan üyelerini seçti.

TSYD BİR DÖNEM DAHA “OĞUZ TONGSİR” DEDİ

Oğuz Tongsir ve İsmail Er’in yarıştığı genel başkanlık yarışında mevcut Başkan Tongsir 499, Er ise 196 oy aldı. 3. döneminde de ezici bir oy çoğunluğuyla seçilen Tongsir, bir dönem daha güven tazelemiş oldu.

Yeni Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Belirlendi 3 yıllık görevine yeniden seçilen Oğuz Tongsir başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu’na Nuri İmre, Recep Çınar, Adnan Poyraz, Murat Taşkın, Bülent Karadaş, Kemal Çağlayan, İlhan Öztat, Emin Demir, Mustafa Karagöl, Rafet Topçu, Hilmi Türkay, Ahmet Fisunoğlu, Aygün Özipek ve Bahri Havadır seçildi.  Disiplin Kurulu’nda Yaşar Saygı, Suavi Yardımoğlu, Tunç Kayacı, Ahmet Geven, Osman Çavuşoğlu, Denetleme Kurulu’nda ise Yusuf Dursun, Gökhan Akengin, Mehmet Akgüneş yer aldı.

 

Yeniden TSYD Genel Başkanlığına seçilen Oğuz Tonsgir, “Tekrar seçilmek bana ve ekibime çok daha fazla sorumluluk yükledi. Destek veren veya vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyor, Türkiye’nin en güçlü medya kuruluşu TSYD’nin emin ellerde olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.