Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Büro-Sen Genel Kurulu Yapılacak

Türk Büro-Sen Erzincan Şubesinin 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 5 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Türk Büro-Sen Erzincan Şubesinin

Türk Büro-Sen Erzincan Şubesinin 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 5 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Türk Büro-Sen Erzincan Şubesinin 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 5 Kasım 2023 tarihinde Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşecek. 

Başarılı çalışmalarıyla hizmet çıtasını üst seviyelere taşıyan, her zaman üyelerinin hak ve çıkarlarını korumak için kamuoyunda mücadele etmesiyle tanınan Türk Büro-Sen Erzincan Şube Başkanı Emin Turan, yapılacak olan 1. Olağanüstü Genel Kurulunun Türk Büro-Sen camiasına hayırlı olmasını diledi.

Şube Başkanı Emin Turan, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğü için çaba sarf eden kamu personelinin yanında olmak ve onların daha müreffeh bir hayat sürdürebilmeleri için şimdiye kadar elimizden geldiği kadar çaba ve gayreti gösterdik, bundan sonra da bize inanan ve güvenen tüm kamu personelinin inancını ve güvenini boşa çıkartmamak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz.

Bu vesileyle, yapılacak olan Olağanüstü genel kurulumuzun, tüm kamu çalışanları ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, üyelerimizin katılımlarını bekliyorum”