Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

U9-U10 şampiyonu Vefaspor

Erzincan Tenis Kulübünü 3-0 mağlup eden Erzincan Vefaspor oldu.

Erzincan Tenis Kulübünü 3-0

TFF Erzincan İl Temsilciliği, Erzincan Gençlik ve spor İl Müdürlüğü ve Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen U9-U10 Futbol Şöleninde mutlu sona ulaşan takım finalde Erzincan Tenis Kulübünü 3-0 mağlup eden Erzincan Vefaspor oldu.

Erzincan’da ilk defa düzenlenen ve 6 gün süren U9-U10 Futbol Şöleninde şampiyon Vefaspor oldu. Demirkent sentetik futbol sahasında İki gurup halinde oynanan karşılamalara Erzincan Tenis kulübü, Vefaspor kulübü, Erzincan Gücüspor, 13 Şubatspor, Demirkentspor, Erzincan eys spor, Erzincan akedemi spor ve Güven Ataş fk spor olmak üzere toplam 8 takımın kıyasıya yarıştıkları karşılaşmalarda büyük heyecan yaşandı. Oynanan karşılaşmaların final gününde heyecan fırtınası tam gaz devam etti. Seyir zevki üst düzey olan 3’ncülük maçının galibi ise Erzincan akedemi spor olurken, Erzincan gücü spor dördüncü oldu.

Final maçında ise Erzincan Tenis Kulübü ile Erzincan Vefaspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda Vefaspor rakibine 3- 0 stünlük sağlayarak kupanın şampiyonu olmayı başardı.

Futbol Şöleninde dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Şahin, Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan, TFF Erzincan İl Temsicisi Nazım Tolga Mumcu vererek turnuvaya katılan sporcu, antrenör ve sporcu ailelerin tebrik ettiler.