Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu 1’inci Oldu

Vali Aydoğdu, sosyal medyada en çok etkileşim alan 1’inci vali oldu

Vali Aydoğdu, sosyal medyada

Vali Aydoğdu, sosyal medyada en çok etkileşim alan 1’inci vali oldu

Ağustos ayı valilerin sosyal medya performansları değerlendirildi. Dijital gözlemcilik faaliyetleri yürüten Teleskop’un Ağustos ayı içerisinde sosyal medyada aldıkları etkileşim üzerine Türkiye’deki 81 ilin valisinin ne kadar etkileşim aldığına dair bir rapor yayımladı.

Facebook, İnstagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında aktif olan ve vatandaşlar ile sürekli iletişim içinde olan Vali Aydoğdu, sosyal medyada en çok etkileşim alan 1’inci vali oldu.

Twitter, Instagram ve Facebook hesaplarının analiz edildiği raporda Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun paylaştığı ve ilimizin, ilçelerimizin doğal güzellikleri ve tarihî yerleri ile ilimizde gerçekleştirilen proje ve faaliyetlere ilişkin yapılan paylaşımların Twiter’da 3 milyon görüntülemeye yaklaştığı görüldü.

Rapora göre tüm sosyal medya platformlarında Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu 81 ilin valisi arasında en fazla etkileşime sahip oldu. Öte yandan Vali Aydoğdu, Ağustos ayı içinde tüm sosyal medya platformlarında toplam 597.226 takipçiye ulaştığı görüldü.

Erzincan, nüfus sıralamasında Türkiye’de 70. sırada bulunmasına rağmen, Vali Aydoğdu’nun sosyal medya faaliyetleri etkisiyle dijital arenada önemli bir tanınırlık kazandı. Türkiye nüfusunun %85’inin sosyal medya kullanıcısı olması, bu platformların etkileşim açısından ne kadar kritik olduğunu ortaya koyuyor. Uzmanlar, dijitalleşmenin ilerleyişiyle birlikte sosyal medyanın etkisinin daha da artacağını belirtiyorlar.