Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas’tan OSB’ye Davet

Erzincan Valisi Mehmet Makas, “Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ni daha üretken, daha yaşanılabilir ve çevreci bir bölge haline getirmek için emek sarf ettiklerini ifade ederek 6. Bölge Teşviklerinden yararlanabilen ilimize daha fazla yatırım yapılması için çalışmaların sürdürüldüğünü ve tüm yatırımcıları Erzincan Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmaya davet etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas,

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) yatırımcıları ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi alan Erzincan Valisi Mehmet Makas faaliyet gösteren fabrika ve tesislerde incelemelerde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesinde Tunay Gıda Meyve Konsantre Fabrikası, BC Fiber Optik Kablo Bağlantı Ekipmanları İmalat tesisleri, Can Kardeşler Tekstil ve ATT Tekstil fabrikalarını ziyaret eden Vali Mehmet Makas, işletme sahiplerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Erzincan Vali Yardımcısı Vekili Enver Yılmaz, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Nayman’ın da eşlik ettiği ziyarette, işletme sahipleri ve fabrika çalışanları ile görüşerek, istek ve taleplerini dinleyen Mehmet Makas, istihdamın artırılması, ilimizin kalkınması ve yatırımların gerçekleştirilmesi noktasında destek veren tüm yatırımcı firmalara teşekkürlerini ileterek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

DAHA FAZLA YATIRIM İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ni daha üretken, daha yaşanılabilir ve çevreci bir bölge haline getirmek için emek sarf edeceklerini bildiren Valimiz Sayın Mehmet Makas, 6. Bölge Teşviklerinden yararlanabilen ilimize daha fazla yatırım yapılması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, tüm yatırımcıları Erzincan Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmaya davet etti.