Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşlılar Kaymakamı Ziyaret Etti

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri Kaymakam Eyüp Kaykaç'ı makamında ziyaret etti

Her yıl 18-24 Mart

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde bulunan Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Turgut Çatalbaş ve beraberinde huzurevi sakinleri Kaymakam Eyüp Kaykaç ve eşi Duygu Kaykaç’ı ziyaret etti.

Ziyarette huzurevi yöneticileri ve huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek, huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftasını kutlayan Kaymakam Eyüp Kaykaç, “Büyüklerimizin sağlığı, mutluluğu, huzuru bizim için çok önemli. Devletimiz, Huzurevinde kalan yaşlılara şefkatle ve sevgiyle yaklaşarak onların rahatı ve huzuru için ne gerekiyorsa yapmaktadır. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak, toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan Yaşlılar Haftasında, bütün yaşlılarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”diye konuştu.