Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yönetim Bıraktı

2023-2024 Futbol Sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincan’da Yönetim Genel Kurul kararı aldı.

2023-2024 Futbol Sezonunda 2.

2023-2024 Futbol Sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincan’da Yönetim Genel Kurul kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli Anagold 24 Erzincanspor Delege ve taraftarları;

Yönetimimiz süresince aldığımız sorumluluğun farkında olarak, hepimizin tutkusu Anagold 24 Erzincansporumuz için maddi-manevi anlamda var gücümüzle mücadele etmeye çalıştık. Bu göreve talip olurken öncelikli hedefimiz olan ‘’Taraftarıyla bütünleşmiş bir Erzincanspor’’ için birçok hemşehrimizin desteğini her zaman arkamızda hissettik. Play-off turlarına kalmamız ve bu aşamada aldığımız galibiyetlerin, şehrimize yaşattığı gurur ve heyecan açısından Anagold 24 Erzincanspor Kulübünün ne derece önemli bir yerde olduğunu herkese bir kez daha gösterdiğini düşünüyoruz. Geldiğimiz noktada takımımıza nice başarılar kazandıracak, bayrağı bir ileri seviyeye taşıyacak hemşehrilerimizin var olduğunu bilerek; yönetim kurulu olarak bu önemli görevden affımızı istediğimizi ve 26/06/2023 tarihinde olağanüstü genel kurur kararı aldığımızı saygıyla bildiriyoruz. 11/07/2023 tarihinde saat 19:00’da Erzincan Belediyesi Konferans salonunda yapılacak olan genel kurula tüm delegelerimizi büyük bir önem içinde davet ediyoruz.

Bizlere bu görevi layık gördüğünüz ve desteğinizi esirgemediğiniz için değerli taraftarımıza minnettarız. Bu şehrin çocuklarının hak ettiği nice şampiyonlukları görmesi temennisiyle…

Anagold 24 Erzincanspor Yönetim Kurulu