Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nevşehir’de köpek vahşetiyle ilgili yeni görüntüler

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bir köpeğin temizlik görevlileri tarafından öldürülmesi ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bir

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bir köpeğin temizlik görevlileri tarafından öldürülmesi ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

11 Temmuz günü Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde iki temizlik görevlisinin bir sokak köpeğini çöp kamyonuna attıktan sonra presleyerek öldürdüğü görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük tepki çekti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Nevşehir Valiliği de yaptığı açıklamada, olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını duyurdu.

Temizlik görevlilerinin köpeği çöp kamyonuna attıktan sonra presleyerek öldürdükleri olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde iki temizlik görevlisi yakaladıkları sokak köpeğini çöp kamyonunun arka tarafına getiriyor. Temizlik görevlileri kucakladıkları sokak köpeğini kamyonun pres bölümüne atıyor. Bu sırada temizlik görevlilerini gören vatandaşlar, cep telefonları ile olayı görüntülüyor. Temizlik görevlilerinin köpeğe sopalarla vurdukları anlar da kameralara yansıdı. Temizlik görevlileri vatandaşların şaşkın bakışları arasında köpeği presleyerek öldürüyor.

(İHA)