Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakmak Paçacı: Refahiye’de hizmetkar olmaya talibiz

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Refahiye Belediye Başkan Adayı Çakmak Paçacı önemli açıklamalarda bulunarak “Refahiye İlçemize Efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya” talibiz dedi.

31 Mart 2019 Mahalli

Haber: İbrahim Gürler 

Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Refahiye Belediye Başkan Adayı Çakmak Paçacı, yaptığı açıklamada “Adalet ve Kalkınma Partisinin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedefleri (2023-2053-2073) gelecek kuşaklarımıza aktarmak ve yerelde katkı sağlamak adına “İlçemize  Efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya” talibiz. Dedi.

AK KADROLAR OLARAK HAZIRIZ

 2019 Yerel Seçimlerinde “yerel yönetimler ile merkezi yönetimleri” birleştirerek ilçemiz halkına daha güzel hizmetler sunmak adına Ak Kadrolar olarak hazır olduklarını söyleyen Paçacı,  Sayın Cumhurbaşkanımızın 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde öncelikli olarak önemsediği “gönül belediyeciliği” düsturuyla, “biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.” Diyerek yola koyulduk. Gücümüzü önce Allah sonra Millet yani Hökümet verecek, emaneti emin ellere teslim edeceğinizden hiçbir endişeniz  olmasın. İlçemize hizmet etme noktasında mevcut nüfus potansiyelimiz göz önüne alınarak hareket edilmemelidir. Özellikle gurbetçi hemşerilerimizin gelişiyle ilçemiz merkezinde hizmet standartlarının yetersiz kaldığını hepimiz biliyoruz. İlçemizin mevcut sorunlarına hakim olan yeni ak kadrolarıyla, Büyüklerimizin de  tavassutuyla, sorunları torunlara bırakmayacak  projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

VİZYON BELİRLEMEK AK KADROLARIN İŞİ

Mahalli müşterek sorunların yanısıra, istihdam ve ilçe ekonomisine katkı sağlamak adına proje çalışmalarımızı hazırlayarak yol almak, mesafe kat etmek kısacası vizyon belirlemek Ak Kadroların işi olacağını ifade eden Belediye Başkan Adayı Çakmak Paçacı,  Yani  Şeyh Edebali’nin Ey Oğul; “azminden dönme, çıktığın yolu, taşıyacağın yükü iyi bil. Her işin gereğini vaktinde yap. İnsanları yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışıyla hareketimiz ilk gün ki aşkla devam edecektir.   Yaklaşık 22 yıldır Refahiye Kaymakamlığında  merkez ve köyler bazında hizmet veren ve şuan için sizlerin karşısına  içinizden biri olarak yani arkadaşınız, kardeşiniz, evladınız olarak çıkan biridir.  Dün olduğu gibi; ilkeli, seviyeli, saygılı, işini severek yapan ve her ne görev verildiyse o görevi namusu bilen,  layıkıyla yapan, fakiriyle dertleşen, köylüsüyle kentlisiyle bütünleşen Hökümetin karını, ayazını, yazını bir fiil yaşayan kendi evladınızdır.  İlçemizin kalkınması, refahı için elini taşın altına koyup; o taşı kucaklayıp duvara koymak içinde sizlerden  destek bekleyen kendi kardeşinize yardımcı olacağınıza inancımız tamdır.

ÖNCE MİLLET ÖNCE HÖKÜMET

Gazi M. Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” Sözünden hareketle; işini severek yapan kimse, işine hile karıştırmayan kimse, işine bağlı kalan kimse, işini başkalarına sevdiren kimsedir. Bu düstur ile aldığımız görevleri bugüne kadar hamd olsun layıkıyla yerine getirmesini bildik. Örnek almakla gurur duyduğumuz bu toprakların Evladı; Kayı Bey’i, Ak Parti Hükümetlerinin vazgeçilmez isimlerinden, siyasi kariyerinde tarihe şerhler düşüren, 15 Temmuz hain darbe girişiminin engelleyicisi, gelecek kuşakların gururla yad edeceği, Türkiye’mize yapılan devasa projelerin mühendisi ve mimarı çok değerli Büyüğümüz Son Başbakanımız ve TBMM Başkanımız Sayın Binali Yıldrım Beyefendinin Sevdalısı olduğu Hökümetine, O’nun gibi dürüst ve gönüller fethederek hizmet etmeyi Rabbim bizlere de nasip eylesin…  Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve O’nun yol arkadaşı,  Hökümetin Gururu Sayın Binali Yıldırım’ın vizyoner liderliğinde, Ak Parti saflarında Refahiye’li hemşerilerimizden aldığımız destek ve teveccüh ile yola çıkmış bulunmaktayız. Bizleri bu görevlere layık gören  Adalet ve Kalkınma Partimizin; bir dava eri olarak 31 Mart 2019 seçimlerinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hâkim olacağı inancıyla; huzur içinde bir seçimin tamamlanmasını Rabbimden niyaz ediyorum, Tevazu, Samimiyet ve Gayret İle Önce Millet Önce Hökümet “dedi.