Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Utlu’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

CHP Erzincan önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Elif İnci Utlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur” dedi.

CHP Erzincan önceki dönem

Elif İnci Utlu, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ hedefiyle manda ve himayeye karşı duran Türk Milletinin en büyük kazanımıdır…

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde bağlanma günüdür. Türk milletinin sırt sırta mücadelesiyle yürütülen Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır ve ülkemize armağan edilmiş en önemli mirastır. Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri kabul eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, egemenliği kayıtsız şartsız millete teslim etmek üzere kurduğu, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin 97’nci yaşı kutlu olsun” dedi.