Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akan’lı Maraş Farklı

Erzincan’ın yetiştirdiği genç ve başarılı Teknik Direktör Bülent Akan, TFF 2. Lig Kırmızı. Grup’ta mücadele eden Piserro Kahramanmaraşspor ile başarıya koşuyor.

Erzincan’ın yetiştirdiği genç ve

Ankara Demirspor ile çıktığı 15 maçta 2.80 puan ortalamasıyla şampiyonluk yaşayarak futbol camiasında adından sıkça söz ettiren Erzincanlı Antrenör Bülent Akan, daha sonra ise İstanbul temsilcisi Silivrispor’u küme düşme hattından kurtararak büyük başarıya imza atmıştı.  Başarılı Teknik adam Bülent Akan 2019-2020 Futbol sezonunun ikinci yarısında TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Piserro Kahramanmaraşspor ise ile anlaşmasının ardından ligde çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet alarak Kırmızı Beyazlı camianın yüzünü güldürmeyi başardı.

Kahramanmaraşspor ligin 22’nci haftasında evinde ağırladığı Vanspor’u 1-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Kahramanmaraş böylece son haftalardaki yükselişini sürdürmeye devam etti.Genç teknik adam Bülent Akan, Piserro Kahramanmaraşspor’un başına geçtiği zaman takım 22 puanla 11 sırada yer alırken plaf off hattında 5’nci sırada bulunan Kırşehir Belediyespor ile arada ki puan farkı 8’di.

Akan, yönetimindeki Kahramanmaraşspor çıktığı son 5 maçtan 4 galibiyet 1 mağlubiyet alarak 34 puanla ligde 8’nci sıraya yerleşip 5’nci sırada bulunan Kırşehir Belediyespor ile arada ki puan farkını 4’e düşürdü.