Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Amatörü Tek Yürek

Suriye'nin İdlib bölgesinde gerçekleşen hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimizin anısına Erzincan’da oynanan tüm maçların öncesinde, saygı duruşunda bulunuldu, takımlar sahaya Türk Bayrağıyla çıktı. Gol sonrasında ise oyuncular ''Asker Selamı'' verdi.

Suriye'nin İdlib bölgesinde gerçekleşen

Haber: İbrahim Gürler 

Türkiye Futbol Federasyonunun isteği ve Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun organize ettiği, 29 Şubat – 01 Mart 2020 tarihlerinde oynanan Bölgesel Amatör lig ve yerel amatör lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı  duruşunun yanı sıra Kenetlenmenin gücünü daha belirgin göstermek ve şehitlerimizi al bayrağımızla anmak için Türk Bayrağı ile gelen takımlar sahaya  “ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ”  pankartının yanında, futbolcuların ellerinde Türk Bayraklarıyla çıktılar.

TÜM KULÜPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan konu hakkında yaptığı açıklamada , Suriye’nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimizin anısına 29 Şubat – 01 Mart 2020 tarihlerinde oynanan Spor Toto, Bölgesel Amatör Lig ve yerel Amatör Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldığını, ifade ederek, Kenetlenmenin gücünü daha belirgin göstermek ve şehitlerimizi al bayrağımızla anmak için müsabakalara taraftarların Türk Bayrağı ile gelmeleri  bizleri mutlu etmiştir. Ayrıca takımlarımız sahaya ‘Milletimizin Başı Sağolsun’ pankartının yanında, futbolcuların ellerinde Türk Bayraklarıyla karşılaşmalara çıktıklarını söyleyerek bu hassasiyeti gösteren tüm kulüplerimize teşekkür ediyorum. ” dedi.

Başkan Turan, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için gerek ülkemizde, gerekse sınırlarımız dışında menfur terör örgütlerine karşı tek vücut olmaya devam edeceğiz. İdlib bölgesinde Kahraman Mehmetçiğimize karşı yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum.

AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Bu hain saldırıda şehadet mertebesine ulaşan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah’dan rahmet, menfur saldırıda yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır” bizlerde Amatör spor camiası olarak  birlik ve beraberliği için gerekli olan her şeyi her zaman yapmaya hazırız ifadelerine yer verdi.