Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor kar altında çalıştı

Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç hafta sonu oynayacakları Silivrispor maçı öncesi oyuncularını uyararak oynanacak olan karşılaşmada 90 dakika boyunca mücadele etmelerini istedi.

Anagold 24 Erzincanspor Teknik

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını müstakil atletizm sahasında çift kale antrenmanı ile sürdürdü. Kar altında yapılan antrenmanda yeni Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına neler yapması gerektiğini anlattı.

TFF 3. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 2 karşılaşmadan da beklemedik iki yenilgi alan Anagold 24Erzincanspor ligin 19. Haftasında kendi evinde oynayacağı Silivrispor spor maçı hazırlıklarına devam ediyor.   Yeni Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç,   futbolcularına hafta sonu oynayacakları maçın öneminden bahsetti.

Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç , yönetiminde ki futbolcular  dar alanda pas çalıştı. Daha sonra ise taktik bir çalışma gerçekleştiren kırmızı siyahlı ekip hafta sonu oynayacağı karşılamanın provasını yaptı.  Teknik Patron Mustafa Kemal Kılıç,   antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına neler yapması gerektiğini anlattı. Kar altında oldukça neşeli geçen idmanda futbolcuların hırslı oldukları gözden kaçmadı.