Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Puan 6 Golle Geldi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2019-2020 sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren Erzincan Ulalarspor deplasmanında karşılaştığı Torul Belediye Gençlikspor karşısında 3 puanı 6 golle aldı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi

Haber: İbrahim Gürler

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 17.’nci hafta müsabakasında Erzincan Ulalarspor deplasmanda Torul Belediye Gençlikspor’a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta evinde Çayelisppor’a 10 gol birden atarak bütün dikkatleri üzerine çeken Erzincan temsilcisi Ulalar ligin 17.’nci haftasında Gümüşhane temsilcisi Torul Belediye Gençlikspor’u 6-1’lik skorla geçmeyi başardı.

ABDULKADİR HATTRİCK YAPTI

Teknik Patron Yılmaz Toyran yönetiminde müthiş çıkış yakalayan Ulalarspor, bu haftada rakibine deplasmanda gol yağdırdı. Gümüşhane Yenişehir sentetik sahada oynanan karşılaşmanın gollerini ise son haftaların formda ismi Abdulkadir Kaplan 3 gol atarak hattrick yaptı. takımın diğer golcüsü Furkan Özdemir 2 ve tecrübeli futbolcu Yusuf Atay ise 1 gol  atarak taımlarını galibiyete taşıdılar. 

MAÇ FAZLASIYLA LİDER

Kırmızı Beyazlılar ligde oynadığı 16 karşılaşma sonunda topladığı 31 puanla maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.  Ulalarspor’un 16 maçta 8 galibiyeti, 7 Beraberliğ ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Erzincan temsilcisi oynadığı karşılamalarda rakip filelere 30 gol atıp kendi kalesinde ise 7 gol gördü. Erzincan Ulalarspor Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta en fazla gol atan ve kalesinde en az gol yiyen takımı oldu.

DİĞER KARŞILAŞMALAR

BAL Ligi 3. Grup 17.’nci haftasında Teknik Patron Kurtulay Öksüz yönetimindeki Yakutiye Belediyespor, evinde karşılaşacağı Hoçvanspor’u 2-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu

Ligin ikinci yarısına kötü başlayan Kars 36 Spor, evinde oynadığı  Iğdıresspor’u  3-0 mağlup ederek eli boş gönderdi. Karsspor aldığı bu galibiyetle  zirve yarışına bir adım daha yaklaştı. 

Gurupta ki  diğer karşılaşmalar  Trabzon DSİ Karadenizspor –  Salarhaspor,  Çayelispor  –  1461 Trabzon,   Arhavispor  –  Tonya Doğanspor  maçları ise olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.