Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’da İstikrarın Adı: Ali –Burak- Erdi

Anagold 24 Erzincanspor’da geride kalan 17 haftada bütün maçlarda forma giyen 3 futbolcu bulunuyor. Ligde oynanan tüm karşılaşmalarda forma giyen Ali Öztürk, Burak Öksüz ve Erdi Kasapoğlu Erzincanspor’un en istikrarlı futbolcuları oldu.

Anagold 24 Erzincanspor’da geride

Haber: İbrahim Gürler 

TFF 3. Lig 3.gurupta istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Anagold 24 Erzincanspor’un en istikrarlı futbolcuları Ali Öztürk, Burak Öksüz ve Erdi Kasapoğlu oldu.  Ligde oynanan tüm karşılaşmalarda forma giyen 3 futbolcu sahada gösterdikleri performanslarla da taraftardan tam not aldılar. 

MÜCADELESİ İLE ÖRNEK OLDU 
Sezon başında Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen başarılı golcü Ali Öztürk oynadığı futbol, attığı gollerin yanı sıra ve gerek saha içinde gerekse de saha dışında genç futbolculara örnek olarak takımda abi konumunda bulunan Ali Öztürk ligde oynanan 17 karşılaşmada görev yaparak, 7 kez fileleri salladı.  

HAVA DA ÇOK ETKİLİ

Kırmızı Siyahlı takıma geldiği günden bu güne sürekli artan bir grafik sergilerken ligde oynanan 17 karşılaşmanın tamamında forma giyen başarılı savunma oyuncusu Burak Öksüz,  özellikle hava toplarındaki hakimiyetleri ile ön plana çıktı. Başarılı defans oyuncusu ligin ilk yarısında  oynadığı güzel futbolunu 1 ‘de golle süslemesini bildi. 

TAM BİR DİNAMO 
Geçtiğimizin sezonda gösterdiği performansla bütün futbol otoritelerinden tam not alan Erdi Kasapoğlu, bu sezon biraz düşüş yaşasa da bütün hocaların vaz geçilmezi olmayı başardı.  Başarılı orta saha oyuncusu  yüksek enerjisi ve teknik kapasitesiyle taraftarlarının kalbinde taht kurarken, çalışkanlığı ve efendiliğiyle tanınan Erdi  orta saha da tam bir dinamo görevi görmekte.