Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti'de kongre maratonu başlıyor

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı koordinasyonunda ilçe parti kongreleri 22 Şubat 2020 Cumartesi itibariyle başlıyor.

AK Parti Erzincan İl

Haber: İbrahim Gürler 

Kongre süreçlerine ilişkin olarak konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci; “7. Olağan kongre sürecimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Kongre takvimi gereğince ilk olarak üyelerimiz delegelerimizi seçildi. Şubat sonu itibariyle ise ilçe kongrelerimizi başlatıyoruz. Şubat ve Mart ayları içerisinde ilçe kongrelerimizi bitirmiş olacağız. Kongrelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı  konuşarak ideal ölçüler içerisinde bir yönetim oluşturmaya çalışıyoruz.

İL KONGRE SÜRECİ 08 AĞUSTOS 2020

 Bu kongre sürecinde de yine bunu başaracağımızı düşünüyoruz.  İl kongre sürecimiz ise 08 Ağustos 2020 Cumartesi itibariyle başlayacak ve 29 Kasım 2020 Pazar günü itibariyle tamamlanmış olacak. Buradan bir kez daha sizlerin aracılığıyla Türkiye için içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadeleler devam edecek. İnandığımız yolda yürüyeceğiz diyorum.

İlçe kongrelerimizi Çayırlı’da 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 11.00’de Belediye Düğün Salonu’nda,  Kemah’ta 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 15.00’de Necati Bey Ortaokulu’nda, Kemaliye’de 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde ve Otlukbeli’nde ise 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 15.00’de Otlukbeli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğiz.

RABBİM BİR DAHA BÖYLE ACI OLAYLAR YAŞATMAMASIN

Teşkilatlarımız ve halkımızın destekleriyle 7. Olağan kongre sürecimizi birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içiresinde coşkuyla ifa edeceğimize inancımız tamdır. Ben 2020 yılında ülkece bizi üzen Deprem’de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Deprem bölgelerimiz için devletimiz ve milletimiz el ele oldu. Yaralar kısa sürede sarılacaktır.

Van Bahçesaray’da art arda yaşanan çığ felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve canını hiçe sayıp hayatlarını insanları kurtarmaya adayıp görev başında şehit olan tüm görevli kardeşlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin. Başımız sağ olsun.

Dün akşam saatlerinde de yaşanan feci bir olay daha bizleri korkuttu. Pegasus Havayolları’na ait İzmir – İstanbul seferini yapan Boeing 737-800 tipi uçak pistten çıkarak parçalara ayrıldı. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca 179 kişinin hastaneye kaldırıldığı duyururken 3 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Pegasus Havayolları’na ait uçağın pistten çıkarak parçalara ayrılmasına ilişkin olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ben yine hayatını kaybeden kardeşlerimize Rabbimden rahmet, ailelerine ise başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Rabbim bizlere bir daha böyle acı olaylar yaşatmamasını niyaz ediyorum” dedi.