Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocukların Yüzlerini Güldürdüler

700 çocuğa kıyafet ve ayakkabı desteğinde bulunuldu

700 çocuğa kıyafet ve

Yardımhane Derneği ile Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlikte yeni bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirip çocuklarla çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek onlara unutamayacakları anlar yaşattılar

Yardımhane Derneği ile Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çok sayıda çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı. Erzincan merkez ve Kemah, Tercan, Üzümlü ve Otlukbeli ilçelerinde bulunan yardıma muhtaç ailelerin çocukları ve yetim çocuklar hem eğlendi hem de aldıkları hediyelerle büyük mutluluk yaşadı.

Proje ile yaklaşık 700 çocuğa kıyafet ve ayakkabı desteğinde bulunuldu. İlçelerde çocuklarla bir araya gelen üyeler, çocuklarla beraber oyunlar oynayıp onlarca çocuğa eğlenceli anlar yaşattılar. Şarkıların söylendiği, boyama etkinliklerin yapıldığı ve çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte, 700 çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Düzenlenen proje hakkında bilgi veren Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kocatürk “ Ülkemizde ve yurt dışında yardım ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Yardımhane Derneği ile birlikte Erzincan’da çok önemli bir projeye imza attık. Erzincan merkez ile birlikte Kemah, Tercan, Üzümlü ve Otlukbeli ilçelerinde bulunan yardıma muhtaç ailelerin çocukları ve yetim çocuklara kıyafet ve ayakkabı desteğinde bulunduk. Bu desteği Yardımhane Derneği sağladı. 25 kişilik gönüllü ordusuyla ilimize gelen Yardımhane Derneği üyeleri ile birlikte en ücra yerdeki yardıma ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaştık. Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Yardımhane Derneği’ne çok teşekkür ediyoruz. Kendilerini ilimizde ağırlamaktan dolayı çok memnun olduk. İlerleyen zamanlarda birlikte tekrar başka projeler yapmak istiyoruz.” Dedi.