Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’da Murat Can Sesleri

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor’da yaşanan teknik direktörlük değişiminin ardından gözler transfere çevrildi. Kırmızı Siyahlı takım 3. Lig 3. Grup temsilcisi Muğlaspor’un golcü futbolcusu Murat Can Bölükbaşı ile ilgilenmeye başladı.

TFF 3. Lig 1.

Hafta içerisinde yeni teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç’ın Erzincan’a gelerek takımla antrenmanlara başlamasının ardından forvet transferine ağırlık veren Erzincanspor kulübü bu sezon ligde büyük çıkış yapan  ve  2019-2020 sezonunda 18 lig maçında 14  gol atma başarısı göstererek TFF 3. Lig 3. grubun gol kralı konumunda bulunan golcü futbolcusu Murat Can Bölükbaşı ile ilgilenmeye başladı.

KELKİT MAÇINDA İZLEDİLER

Golcü futbolcuyu Erzincanspor sportif direktörü Ümit Öztekin ve dönemin teknik direktörü Mustafa Sarıgül bu sezon oynanan Kelkit Belediyespor Muğlaspor maçında izledikleri bilgisine ulaşıldı. Golcü futbolcusu Murat Can Bölükbaşı bu maçta takımı adına 2 gol kaydetmişti. 

BATUHAN ER’DE GÜNDEMDE

Öte yandan Murat Can Bölükbaşı transferinin gerçeklememesi halinde Erzincanspor kulübü eski futbolcusu Batuhan Er’in listede olduğu bilgisine ulaşıldı.

MURAT CAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR ?

Futbola Hacettepespor alt yapısında başlayan Bölükbaşı, kariyerinin en parlak dönemlerini de mor beyazlı forma altında geçirdi. Hacettepe forması altında 46 maça çıkan ve 27 gol kaydeden golcü futbolcu, daha sonra Anadolu Selçukspor, Elibol Sandıklıspor ve Etimesgut Belediyespor gibi ekiplerde kiralık olarak forma giydi. 2015 yılında Kozan Belediyespor’a bonservisiyle transfer olan Bölükbaşı, bir sezon oynadıktan sonra iki sezon Darıca Gençlerbirliği ve bir sezon Payasspor formaları altında mücadele etti.  Santrafor olarak görev alan Murta Can Bölükbaşı, ofansif orta saha olarak da oynayabiliyor. Geçtiğimiz sezon Muğlaspor,  forması altında 30 maça çıkan futbolcu 9 gol kaydederken 2019-2020 sezonunda ise 18 lig maçında 14 gol atma başarısı göstererek TFF 3. Lig 3. Grupta gol kralı konumunda bulunuyor.