Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapı Stoku Taraması İle Huzur İçin Erzincan Projesi Protokolü İmzalandı

“Erzincan İli 2. Etap Yapı Stoku Taraması” ile “Huzur İçin Erzincan Projesi” işbirliği protokolleri imza töreni düzenlendi

"Erzincan İli 2. Etap

“Erzincan İli 2. Etap Yapı Stoku Taraması” ile “Huzur İçin Erzincan Projesi” işbirliği protokolleri imza töreni düzenlendi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof.Dr. Akın Levent, vali yardımcıları ve ilgili birim amirleri katıldı.

İmzalanan 1. Protokol ile, yüksek risk teşkil edebileceği değerlendirilen binaların incelenerek, güçlendirme metotları ile iyileştirilmesi, yerinde veya rezerv alanda dönüşüm sürecinin modellenmesi çalışmaları yapılarak, Erzincan’ın depreme dirençli bir kent haline gelmesi sağlanacak.

2.protokol kapsamında ise, ilin zaten iyi durumda olduğu 8 suç türünde yapılacak ortak çalışmalarla, ili hiç suçun işlemediği veya mevcut durumundan daha iyi bir noktaya getirerek daha az suç ve ihlalin olduğu bir şair haline getirmek ve bu huzur ortamının tüm ülkece bilinmesini sağlamak.

İmzalanan protokollerin hayırlı olmasını dileyen Vali Hamza Aydoğdu “Tek amacımız Erzincan’ı her alanda daha iyi noktalara getirmek.” dedi.