Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tercan’da Din Kültürü öğretmenleri söyleşi yaptı

Tercan’da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri gelişim programı kapsamında ortaokul ve liselerde görev yapan DKAB öğretmenleri Tercan Anadolu Lisesinde toplanarak,Peygamberimiz Hz. Muhammed’in eğitim anlayışı, ilim öğrenmeye ve eğitime verdiği önem ve eğitim öğretim metotları ile ilgili söyleşi yapıldı.

Tercan’da Din Kültürü ve

Haber: İbrahim Gürler

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri gelişim programı kapsamında ortaokul ve liselerde görev yapan DKAB öğretmenleri Tercan Anadolu Lisesinde toplanarak Kasım ayının konusu olan ‘ Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) eğitim anlayışı, ilim öğrenmeye ve eğitime verdiği önem ve eğitim öğretim metotları ile ilgili söyleşi yapıldı. 

Söyleşiye Tercan Anadolu Lisesinden DKAB öğretmenleri Yasin Tural ve Bengül Karahan, Yatılı Bölge Ortaokulundan Hacer Algan, Mamahatun 17 Şubat Ortaokulundan Ayşe Gündoğdu, Çadırkaya Ortaokulundan Melike Şengör katıldı. Tercan Anadolu Lisesinde yapılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri gelişim toplantısında en güzel örnek olan Peygamber Efendimiz(s.a.v.) in eğitim öğretim metotları üzerinde konuşuldu. Muhatabına ve olayın özelliklerine göre farklı metotlar kullanan Hz. Muhammed (s.a.v.) birçok büyük ve tecrübeli sahabe bulunmasına rağmen gençlere verdiği önemli ve kritik görevlerle hem onlara verdiği değeri ortaya koyuyor hem de sorumluluk bilincinin gelişmesini sağladığı üzerinde duruldu