Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bögert Maden Suyu Yurt Dışına İhraç Ediliyor

Erzincan Bögert Maden Suyu Yurt Dışına İhraç Ediliyor

Erzincan Bögert Maden Suyu

Erzincan Belediyesi tarafından üretimi yapılan Erzincan Bögert Maden Suyu’nun Batı Avrupa Ülkelerine ve Suudi Arabistan’a ihracatı için, Distribütörlük Sözleşmesi imzalandı.

Erzincan Bögert Maden Suyu’nun Batı Avrupa Ülkelerine ve Suudi Arabistan’a ihracatı için, Erzincan Belediyesi ile İsviçre merkezli “GURBET GMBH” şirketi ve Erzincan merkezli “QF İNŞAAT TARIM SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ” ile Distribütörlük Sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur ile GURBET GMBH Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Şahin ve QF İNŞAAT TARIM SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ Sahibi Muhammet Furkan Vurgun tarafından imzalandı.

İmza programında konuşma yapan Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur; “ Erzincan Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’un “Üretken Belediyecilik” anlayışı doğrultusunda, 2023 yılında Erzincan Bögert Maden Suyumuzun üretimine başladık. Maden Suyumuz ilk önce Erzincan’da ve Türkiye genelinde satışları başladı, halkımızdan da çok ciddi bir talep gördü. Markamızı geliştirmek için bütün imkânlarımızı zorlayarak gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz.

Erzincan’ımızın değeri olan Bögert Maden Suyu’nun yurt dışına satışı içinde iki şirket ile sözleşme imzaladık. Ürünlerimizin inşallah Ramazan Ayından önce sevkiyatları başlayacak, Avrupa ve Suudi Arabistan’da satışı ve tanıtımı gerçekleşecek. Bunun Erzincan için çok ciddi bir reklam, tanıtım olacağını ve ekonomik anlamda da bir katkısı olacağına inanıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GURBET GMBH Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Şahin ve QF İNŞAAT TARIM SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ Sahibi Muhammet Furkan Vurgun ise yaptıkları konuşmalarında; Erzincan’ımızın Bögert maden Suyu’nu yurt dışında da satışını yapacaklarını kaydederek, sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dilediler.