Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Bögert Maden Suyu’nun Yurt Dışına İlk İhracatı Yapıldı (VİDEO HABER)

Distribütörlük Sözleşmesi sonrasında ilk ihracat sevkiyatı yapıldı.

Distribütörlük Sözleşmesi sonrasında ilk

Erzincan Belediyesi tarafından üretimi yapılan Erzincan Bögert Maden Suyu’nun İsviçre ve Suudi Arabistan’a ihracatı için imzalanan Distribütörlük Sözleşmesi sonrasında ilk ihracat sevkiyatı yapıldı.

Erzincan Bögert Maden Suyu’nun İsviçre ve Suudi Arabistan’a ihracatı için, Erzincan Belediyesi ile İsviçre merkezli “GURBET GMBH” şirketi ve Erzincan merkezli “QF İNŞAAT TARIM SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ” ile Distribütörlük Sözleşmesi imzalanmıştı.

İmzalanan sözleşmenin ardından ilk 2 tır Maden Suyu ihracatı gerçekleşti.

İhracat sevkiyatında konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun yaptığı açıklamasında; Yeni kaynaklar üreterek şehrimizi bu kaynaklarla buluşturmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Aksun açıklamasında şunları ifade etti “Çok değerli Erzincanlı hemşehrilerim Maden Suyu Fabrikamızdan selam saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum.

Maden Suyu Fabrikamızda üretmiş olduğumuz Mineralli Maden Sularımızı bugünden itibaren İsviçre ve Suudi Arabistan’a göndermekteyiz.

Üretken Belediyecilik anlayışı içerisinde, yeni kaynaklar üreterek şehrimizi bu kaynaklarla buluşturup, dışarıya pazarlayarak kendi şehrimizi zenginleştirme yolunda attığımız adımları daha da güçlü kılabilmek için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde sizlerden destek bekliyoruz.

İlk ihracatımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, daha nice ülkelere satmak dileğiyle. İyi ki varsınız” dedi.