Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kantarcı: Erzincan’ı iyi bir seviyeye getireceğiz

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Abdülmecit Kantarcı, bir takım projeler ve hedefleri açıklayarak bu noktada önemli çalışmalarla Erzincan’a katkı sunacağını belirterek, Erzincan’ı Tıp konusunda iyi bir seviyeye getireceklerini söyledi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülmecit Kantarcı, Akreditasyon süreci, Tıp Fakültesi öğrencilerinin TUS sınavında yüzdelik olarak diğer üniversitelerin önüne geçmeleri ve birçok konunun ele alınarak çalışmaların yapılacağını belirten Kantarcı, Erzincan’ı bu noktada iyi bir seviyeye getireceklerini söyledi.

Prof. Dr. Abdülmecit Kantarcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi “   Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına atanmamızla çalışmalarımıza burada başlamış olduk. Bir takım çalışma ve projelerimiz  olacaktır. Bu hedeflerin başında bazılarını sıralayacak olursak. Tıp Fakültesi öğrencilerimizin TUS sınavını yüzde olarak diğer üniversitelerin önünde daha çok kazanmalarını sağlayacak alt yapıyı ve sistemi kurmak. İkinci olarak öğrenciler için Tıp Fakültesi müfredatı akredite olmuş akreditasyon başarıyla geçmiş müfredatla uyumlu hale getirip bu sistemi de bu şekilde düzenleyeceğiz. Öğrencilerimizin  yurt dışında ki başarılı ve tanınmış üniversitelere bunun yanında yurt içinde ki üniversitelere de rahatlıkla gidip gelmesini de bu yolla sağlamış olacağız. Üçüncü olarak Erzincan genç, dinamik bir şehir.. Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin birçoğu doktor öğretim üyesi olması sebebiyle bunlara yayın ve bilimsel araştırma makaleleri nasıl  hazırlanır nasıl yapılır bu konuda bir takım hazırlıklarımız olacak. Mümkün olduğunca kısa süre içerisinde doçentlik unvanını almalarını sağlamak için elimizden gelen her türlü alt yapı ve desteği başarıyla sürdürmeye çalışacağız. Bunun yanında radyoloji ünitesini de düzenli bir şekilde yapıp tanısal manada da Erzincan ve Binali Yıldırım Tıp Fakültesine, hastanesine katkılarımız olacaktır” dedi.