Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıklı Hayat Merkezi Hizmet Vermeye Başladı

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan 2 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezi'nin hizmet vermeye başladığının müjdesini verdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan 2 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezi’nin hizmet vermeye başladığının müjdesini verdi.

Yaklaşık 83 Milyon Lira proje bedeli ile hizmete açılan Sağlıklı Hayat Merkezi hakkında bilgi veren AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman açıklamasında: “Sağlıklı Hayat Merkezleri, hastalığa değil, sağlığa yatırım yapmak anlayışıyla yola çıktı.

Sağlıklı Hayat Merkezleri ile Ülke genelinde birinci basamak sağlık hizmetlerini güçlendirmek, birinci basamakta hekimlik dışı sağlık hizmetlerine (diyetisyenlik hizmetleri, psiko-sosyal destek hizmetleri, fizyoterapi, çocuk gelişimine yönelik hizmetler gibi) erişimi kolaylaştırarak hastaneye yığılmanın önüne geçmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek alışkanlıklar kazandırmak,sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam alışkanlıkları kazandırmak, obeziteyle mücadele etmek, bağımlılık ve riskli davranış modellerinin yol açtığı sağlık tehditleri ile mücadele etmek, sigara ve benzeri zararlı maddelerin yol açtığı sağlık riskleri ve tehditleri ile mücadele etmek ve kronik hastalıklarla etkin bir şekilde mücadele etmek amaçlanmaktadır.

Erzincan 2 nolu Sağlıklı Hayat Merkezimiz bu kapsamda Yunus Emre Mahallemizde 577. Sokak No:3 adresinde faaliyetine başlamıştır. Erzincan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.